Hela Sverige bakar har hört av sig till mig

Vilken härlig överraskning man fick här på morgonen. Vem skulle tro att kände tv-programmet ”hela Sverige bakar” skulle kontakta mig på Instagram. Hahaha det känns som man fortfarande drömmer, man har ju sätt några inlägg på Instagram och Facebook om några andra bakar som hade vart med om samma sak. När man såg dessa inlägg så säger man till sig själv: Whao vad roligt, tänk om det hände mig också? Men hur stor chans skulle det vara. Denna gången var det min tur att det skulle hända något extra bra.

Hela Sverige bakar startade 2014, redan sen dess så har man tänkt att söka dit. Men modet att våga göra det och ta steget att söka har inte vart lätt för mig. I början hade man många av nära och kära och vänner som va väldigt negativa till att man skulle söka dit. Det va ju ingen som trodde på mig och vem ville ha med mig? Redan där tog det stopp för mig och gjorde mig ännu mera osäker på att söka dit. När åren gick så blev det lite bättre och stödet från familjen och vänner blev bättre. Men modet att bara fylla i blanketten och göra en kort video om sig själv, gav mig rädsla och panikslagen. Bara tanken om att synas på tv gjorde inte saken bättre heller. *suck* man vill men det går inte. Vad skulle man göra? Jo, man drog ut på tiden så långt det bara gick. Tills sista säsongen 2018 visade sig på tv och när dom gick ut med en ny ansökan om att söka nya deltagare.

Hela Sverige bakar 2019, när mina nära och kära och vänner såg detta så sa dom: Nu tar du chansen och söker ditt. Vi vill se dig på tv och när du bakar dina fantastiska bakverk. Sök sök sök, du kommer ångra dig annars. Jag lovade att ta modet att söka dit, men när man skulle göra det? Det är en helt annan femma. Man hade många veckor på sig att baka och fundera på om man skulle söka dit. Dagarna och veckorna gick och många frågade: Har du sökt dit än? När man svarade att man inte hade gjort det så svarade dom: Gör det nu, dra inte ut på tiden. Vi vill se dig baka!! Men sen började det ploppa upp massa inlägg på Instagram och Facebook att folk har sökt och kommit en lång bit fram. Allt dom väntade på: var att få ett svar om dom kom med eller inte?? Då tänkte man att chansen va över, nu har dom hittat alla deltagarna och det är ingen idé att söka. Dagarna gick och man såg i almanackan att det bara va några få dagar kvar att söka, det är ju bara 5 dagar kvar. När man fick kommentaren på Instagram, så kom hoppet tillbaka om att söka. Dom hade inte hittat alla sökare än, utan dom letar för fullt att hitta dom och få dom att söka in till programmet. Förhoppningsvis så vågar man ta modet att söka innan dom här 5 dagarna tar slut. Tänker ta mitt mod imorgon och söka, så får vi se vad som händer. Man lär nog få många sömnlösa nätter och fundera om man gjorde rätt och sa rätt o m.m hahahah..

Har du sökt till Hela Sverige Bakar 2019?

Please select one of these options.
Please select one of these options.
Please select one of these options.
Please select one of these options.
  • 142 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229