Visning & Budgivning!

Hej Hej..
Hoppas att allt är bra med er, själv är man helt slut och har ingen ork alls i kroppen. Antigen börjar man bli sjuk eller så är det stressen som härjar i kroppen. Sen har vi lilltjejen som tycker att detta är riktigt jobbigt, så sömnen där är verkligen upp och ner. Framför allt när vi inte kan sova hemma hela tiden. Förhoppningsvis så var denna helgen sista gången vi sov borta under alla visningar.

Torsdags:
Så hade vi första visningen för ett par som ville komma och titta. Samma veva så hade grannen också visning på sin lägenheten. Dom som kom och tittade på lägenheten satte blicken på ett ställe och det var (golvet). Trägolvets färg va för ljus i deras ögon! Så dom gick upp till grannen och tittade på deras golv. Det va ju mycket finare och dom köpte den lägenheten istället. När man tittar på en lägenheten eller ett hus så ska man inte: FALLA FÖR YTAN! Hade vi vetat att dom var så här ego trippade människor så hade vi inte sagt JA till en visning! Här sitter vi med två barn och en av dom går i skolan, stressa och slita med att fixa till lägenheten för att paret bara skulle titta på trägolvet. Ni får säga vad ni vill, men jag är ärlig av mig! Då behöver man inte gå på en visning utan titta på bilderna och lägg ett pris istället!

Lördags & Söndags:
I söndags var det visning och bokningar steg väldigt fort i lördags & söndags. Vi fixade till och stylade i ordning lägenheten i lördags och åka hem till mor & far och var där till söndag eftermiddag. I sambons mob så plingade till hela tiden med att vi har fått flera bokningar på lägenheten. På söndagmorgon så hade vi fått in 16 st bokningar på visningen och det kändes rätt bra. Bäst av allt att grannes lägenhet va såld med, så nu slipper man tänkte på det. Samt dom fick inte så mkt för sin lägenheten så det ger oss en extra puff att det kan bli högre. Tanke på vi har en gavel lägenheten och inte har en lägenheten mitt i huset. Nu börjar det bli pirrigt och hur många kommer och är intresserad av lägenheten? Timmarna går och vi hör inget, sen plingar det till: Det va 12 av 16 st som kom på visningen. Ja men det är ju jätte bra! Samt att alla värkar va väldigt intresserad av lägenheten. Ingen ville ge ett pris direkt, utan det skulle bli budgivning! Hahaha, det kommer inte göra oss lugnare!

Budgivningen har startat igång:
Nu börjar den långa resan mot slutet, efter allt som har vart! Klockan 10, kom första budet! Ja, nu finns det inte så mycket att göra. Utan nu blir det att sitta och vänta tills vi är i mål med rätt pris. Så får vi hoppas på att det blir fler som vill lägga bud!

  • 124 visningar

Gillar

Kommentarer