VI HAR KÖPT HUS!

Hej på er.
Nu är det ÄNTLIGEN klart, vi har köpt huset och alla papper är klara. Vår nya resa startar igång på det nya året 2020! Så i Februari får vi tillträdde till huset, det känns som det är evigheter kvar eller om några dagar. Det går så himla fort med allt så man hinner knappt tänka på vad som händer. Hahaha kan säga att man sitter och nyper mig själv i armen varje dag. (Är man vaken eller drömmer man), bästa är när man ber nån annan nypa än. Ajaj, se det är sant! Hahaha!

❄️

Bästa av allt är att barnen tycker att detta ska bli riktigt roligt och dom längtar tills dom ska få ett varsitt rum. Det vi längtar mest till, vi kommer få så mycket större utrymme på allt i huset, vi får en egen stor tomt så att barnen kan leka ute själva. Vi får grannar (barnfamiljer) som bor runt oss men ändå ger hos lite luft i mellan. Även att vi får ingen trafikerad väg runt huset heller. Här vi bor nu i lägenheten så har vi världens finaste (tråkigaste) utsikt över hela stan. Men i huset kommer vi inte gå miste om nån utsikt utan det får vi här med. Fast man ser inte stan lika mycket som man gör nu. Men vi får en vacker natur och lite bostadsområde att titta ut över.

❄️

Ljudet runt området och huset kommer ge oss lugn och ro. Ingen trafik, inget tuttande från brandbilar, poliser, ambulans eller från spårvagnar. VI kommer slippa kaoset med trafiken, allt byggande och trängselskatt. Det kommer bli så lugnt och skön med allt så det kommer ta dit att vänja av sig. Vi har skogen nära för flera utflyter och skogsturer (ut och grilla korv, plocka svamp, bär m.m). Sen har vi flera badsjöar nära oss också, äntligen har man hamnat rätt och det är så här vi vill bo med barnen.

❄️

Vårat hus ligger inte i samma stad (Göteborg) som vi bor i nu. Utan det kommer bli ett avstånd på 6 mil istället. Så vi flyttar oss neråt och tar det stora klivet att bosätta oss i en helt ny stad (Kinna) som ingen av oss trodde att det skulle hända. Vist det blir längre till nära & kära och vänner men vi känner att vi behöver börja om från början med allt. När alla kommer på besök eller när vi åker till dom så blir det att man kommer sova över lite mera. Även kunde umgås mycket mera än vad vi har gjort innan.

Utsikten från våran lägenheten i Göteborg!

Utsikten från huset i Kinna!

  • 200 visningar

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Å vad roligt & spännande 😃 grattis!! ❣️
nouw.com/emmaakarlegrund
Fikamedhanna
Fikamedhanna,
Tack så mkt, det kommer bli riktigt spännande 😁❤️
nouw.com/fikamedhanna
Inredningsfix
Inredningsfix,
Stort Grattis! En tidig julklapp! skall bli roligt att följa 😊
nouw.com/inredningsfix