đŸŒ¶VĂ€rldens starkaste chili kladdkaka!

đŸŒ¶Kan detta vara vĂ€rldens starkaste chili kladdkaka?? Ja, kanske för jag har inte sĂ€tt nĂ„n annan baka denna hĂ€rliga kladdkakan som Ă€r sĂ„ hĂ€r stark.

Om det Ă€r sĂ„, vill jag presentera den nya kladdkakan med mega styrka i. 1st Red Savina Habanero och 1 st Carolina Reaper. Passar till nĂ„n som Ă€lskar styrka och inte bara i maten. Utan Ă€ven i hĂ€rliga bakverk ocksĂ„, alla vet att chili och choklad Ă€r verkligen gjorda för vandra i smak kombination. NĂ€r jag började skĂ€ra i kladdkaka sĂ„ började man kĂ€nna styrkan. Har rĂ€knat ut att det ska vara: 2700 000 Scoville i min kladdkaka.đŸ™ˆđŸ˜±Kan sĂ€ga att det va min sambo som ville att jag skulle baka denna. För han vill se om den Ă€r sĂ„ stark att det gĂ„r knappt att Ă€ta den. Sen vill Ă€ven min vĂ€ninnas sambo testa den ocksĂ„. Ja, vi fĂ„r se om detta Ă€r en chilikladdkakan för dom!😆

Receptet:
Det kommer jag inte ge ut Àn, efter som jag vill veta hur stark denna chilikladdkakan blev. Tanke pÄ styrkan sÄ Àr det vÀldigt mÄnga som nog inte klarar denna. För att veta det, sÄ har jag nÄgra frivilliga som kommer Àta chilikladdkakan. För jag Àr en person som inte skulle vilja sÀtta tÀnderna i denna. Har smakat en pytte lite bit pÄ Carolina Reaper och gör inte om det. Den va sÄ jÀkla stark att man viste knappt vart man skulle ta vÀgen! SÄ ni fÄr hÄlla ut ett tag innan receptet kommer och det kommer jag tala om i sÄ fall om det hÀnder. Thihih!

Ha en underbar dag i solen och njut av bilderna. StÀll en riktigt funderar pÄ om du sjÀlv skulle kunna Àta denna och smaka pÄ Carolina Reaper!

#chili #kladdkaka #mÄndag #sol #baka #carolinareaper #habanero #choklad

  • 280 visningar

Gillar

Kommentarer