Tips Hitta Symönster!

Godmorgon/förmiddag alla bloggare!
Vi börjar med en mjukstart.
Man vaknar upp med att solen lyser, det är blå himmel ute, vindstilla och temperaturen är på väg upp i upp i full fart igen. Själv har man myst ner sig i soffan med en kopp te och tidningarna burda style! Blev inte helt nöjd med symönstret man hittade igår, utan fortsätter att kolla runt lite.

Symönster:
Bara försöka hitta ett symönster är skit svårt, sen ska vi inte prata om priserna. (Ibland är det löjligt dyrt för bara visa mönster)! Sen finns det många som inte har råd att köpa symönster, då googlar dom runt för att hitta gratismönster istället. Men det är också krångligt att hitta. Antigen så finns inte mönstret i lagret eller så klickar du dig runt på en massa sidor och hamnar på en sida där du måste bli medlem. Har man otur så måste betala för att bli medlem och få gratis mönster. Sen finns det några som har skaffat filer som du måste köpa för att lyckas få hem gratis mönstret ner på datorn. Sen finns det massa mönster på Pinterest, vist man kan spara mönster och få massa tips där ifrån. Men då kommer nästa problem: Då måste du förstora upp bilden för att kunna rita av rätt storlek på mönstret. Ska du skriva ut mönster så får du sitta och pilla tills du får ut rätt mönster. Sen har ju inte alla en skrivare hellre, utan då får man sitta och rita av allt. Hur man än vänder och vrider på det så blir det aldrig bra i slut ändan och man blir inte nöjd. Istället så har man kollat runt på att prenumerera på sy tidningar istället som skickar med olika mönster som finns i tidningen. Även få en massa tips och trix hur man ska sy och tänka när det gäller klädesplagg o m.m.

Burda style:
Burda är världens största och äldsta sömnads- och modetidning. Tidningen innehåller det senaste om mode och tillbehör. Varje månad presenterar Burda 30 nya mönster – alla samlade på 1 stort ark, med tillhörande utförliga beskrivningar. Modellerna är alltid högaktuella med trender hämtade från när och fjärran. Så jag tog min chans att lägga en billig slant på 3 tidningar för att testa om det var något. Whaoo så nöjd man blev av tidningarna, så många olika mönster och modeller på kläder o m.m som bjuds på i tidningarna.

Burda Easy Fashion:
Modetidningen för dig som just har insett hur roligt och kreativt det är att sy egna kläder. Du får massor av trendiga modeller i olika storlekar, coola accessoarer och stylingtips i varje nummer. Hela tidningen är specialgjord för dig som är nybörjare - bara lättsydda plagg, mycket tydliga beskrivningar och klippklara mönster. Easy Fashion utkommer 2 gånger per år! En perfekt tidning för nystart med symaskinen och vill lära sig att sy kläder o m.m. Så jag prenumerera på denna tidningen med.

Burda:
Sen finns det några flera modetidning som passar för alla när det kommer till detta. Om man ska vara ärlig sår det faktist värt att lägga en slant på denna tidningen, för då slipper man leta runt och googla runt som en galning. När man har allt i tidningen och kan sitta och läsa ute i solen eller när man myser ner i soffan med en kopp te.

Så gör som jag, gå in på tidningskungen och prenumerera på burda - tidningen som passar just för dig och testa. Tro mig, du kommer inte bli besviken.

Ha en underbar dag i solen nu, kramkram på er!

  • 450 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229