Tips Baka bröd som ett proffs!

Godkväll alla fantastiska bloggare.
Äntligen kom regnet som man har längtat efter, doften av regnet på varm mark. Åhhh det doftar ljuvligt gott, man går ännu långsammare ut när regnet kommer. Man vill ju hinna att njuta av det också. Ingen dör av att få liten regn på sig, som sagt:
Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! Så nu får vi se hur många dagar regnet vill hålla i sig. Kan ju hoppas på några extra dagar, vi behöver ju ta en paus från värmen!

Välkommen till kursen Baka bröd som ett proffs!
Ibland är det rätt skönt att gå en extra kurs för att lära sig lite mera. Framför allt om man kan bli proffs utan att behöva jobba för att bli det. Johan Sörberg är en av mina största favoriter inom bakning. Har följt honom i många år och lärt mig väldigt mycket från honom. När man såg att han hade gjort en kurs så tvekade jag inte en sekund att göra kursen. Man kan ju en del, men fick lära mig ännu mera + veta vilka misstag man har gjort som man inte ska göra. Alla recept säger olika och man kommer på egna recept och provar. Sen en tid tillbaka så va man sjuk dålig på att skriva upp recept och komma ihåg hur man gjorde. Framför allt när man lyckades och gjorde allt rätt. Efter denna kursen så kommer man ju knappast glömma bort detta igen. Det bästa av allt är att man blir ett proffs inom brödbakning. Nu kommer man lyckas så bra med bröden att man inte ens behöver gå till affären för att köpa det längre. Som man säger: hembakat är ju alltid godast och deg bästa som finns.

Ni som inte vet vem
Johan Sörberg är: Han är bagarmästare, har deltagit i konditor-VM och varit coach för det svenska bagarlandslaget. För många är han känd som domare i TV-programmet Hela Sverige bakar. Han har under många år drivit Riddarbageriet och utbildat bagare i hela Sverige.

Bröd är fantastiskt gott!
Baka bröd hemma är billigt och gott och lätt att baka.
I denna kursen så kommer man få lära sig steg för steg hur man baka surdegsbröd som ett proffs med Johan Sörberg.
Han kommer visa filmer och texter i kursen kompletterar varandra och innehållet kan ibland överlappa för att du som kursdeltagare ska få informationen på bästa sätt.

Hur funkar en online kurs?
Man får logga in på: www.bonnieronlinekurs.se och köpa kursen man vill gå på, baka som ett proffs kostar: 249kr

När börjar kursen?
Du bestämmer själv när kursen ska börja. Det bästa med kursen är att man kan gå den vart man vill, för det är ju onlinekurs!

När slutar kursen?
Du bestämmer helt och hållet när kursen ska vara slut. Vill du pausa mitt upp i allt så kan du göra det, finns ingen tid när du måste sluta kursen.

Kommer man få frågor under kursen?
Ja, det kommer du få.
Det är rätt bra, för då vet man om man har lärt sig något under kursen. Där får du veta hur många rätt och % och omdöme hur det har gått.

Hur länge har man tillgång till materialet:
När man har köpt kursen har du fri tillgång till den i 1år. Du kan se om filmen/filmerna hur många gånger du vill. Alla recept och tips och m.m har du också tillgång till till i 1år.

Om jag ångrar mig:
Du har ångerrätt i 14 dagar och vill du ångra dig så mailar du dom bara.

Min tips till dig:
Gå kursen för du kommer inte ångra dig!
Gör du inte det, så kommer du ångra dig och bli besviken varför du inte gjorde detta!!
Jag ångrar mig inte en sekund att jag gjorde detta.
Snart blir man ett bröd proffs här hemma med surdegen och det kommer du också bli om du går kursen!

#surdeg #bakabröd #kurser #proffs #online

  • 350 visningar

Gillar

Kommentarer