Risbräck/Rischoklad!

Hej Hej..

Risbräck/Rischoklad..
Är en klassisk godis som oftast görs under julen. Men vem kan vänta så länge??😋Inte jag, kan äta detta godis året runt och bara njuta. För det är ju så gott, dessutom är det så enkelt att göra godiset. Ta med barnen in i köket och baka dessa godbitar.😋

Risbräck/Rischoklad:
200 gram choklad (valfri)
4 dl ris puffar
Ugnsform / muffinsformar
Bakplåtspapper

Gör så här:
Klä en ugnsform med bakplåtspapper eller ta fram muffins formar. Smält chokladen i mikron eller i vatten bad i en stor skål. När chokladen har smält blandar du ner ris puffar och vänd runt ordentligt. Bre ut 4 cm tjock lager i ugnsformen eller lägg en klick i muffinsformarna. Ställ in formen/muffinsformarna i kylen och låt allt stelna. Lägg upp på en skärbräda och skär ut lagom stora bitar. Eller bräcka isär till lagom stora bitar, gör du muffinsformar så serverar du som dom är bara. Mums mums mums..👌🏻

☀️Vad kallar du dessa godbitar för??

  • 2 234 visningar

Gillar

Kommentarer