Risbräck Med Marabou Mjölkchoklad

Läckert och lättgjort godis som smakar underbart och passar perfekt till både stora och små barn. Risbräck med choklad är puffat ris blandat med smält choklad. Enkelt att laga och passar som godis till jul eller som kaka på kakbordet.

25 rutor chokladbräck
Ingredienser:

200 g ljus marabou mjölkchoklad
4 dl rispuffar

Gör så här:
Bryt sönder chokladen och lägg i en rostfri skål. Smält chokladen under omrörning i vattenbad. Ta bort skålen från vattenbadet. Blanda ner rispuffa i den smälta chokladen, rör om så alla puffar får choklad på sig. Bred ut ett 3-4 cm tjockt lager på bakplåtspapper i en ugnsform med höga kanter. Låt chokladen stelna i kylen eller i frysen.
Skär med en brödkniv eller bräck isär till till lagom stora bitar.

  • 201 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229