Resan Till PolenđŸ‡”đŸ‡±

Godmorgon/DzieƄ dobry:
Söndag,
Vi kom i sÀng rÀtt sÄ sent igÄr, det blev en lÄng och jobbig natt. Men jag och sambon lyckades fÄ ett nytt rum och fÄ lite sömn innan vi skulle gÄ upp igen. VÀdret bjöd pÄ ösregn och lite smÄ kyla men sen tittade solen fram. Vi gjorde oss iordning och packade vÄra vÀskor, för idag reser vi hem till Sverige igen. NÀr vi var klara sÄ gick vi ner och Ät en hÀrlig frukost med alla dom andra som bodde pÄ hotellet.

Fest nr 2: Nu har personalen dukat upp och gjort iordning för nÀsta fest för bröllopsparets gÀster. Man Àr rÀtt glad att man Äker hem idag, för jag hade verkligen inte orkat en lÄng fest till. Hahaha

En liten promenad: Medans vi vÀntar pÄ dom andra som ska med flyget sÄ passade man pÄ att ta en hÀrlig morgon promenad. Vi passade pÄ att ta vÀgen som gick förbi hotellet och se hur allt sÄg ut. Det slutade med 1 tim promenad i duggregnet och man fick en frisk promenad innan man skulle Äka en bit till flyget och sen sitta dÀr.

Flygplatsen: Nu va vi Àntligen framme pÄ flygplatsen och hade checkat in. Sen passade vi pÄ att handla lite och ta en lunch innan vi gick pÄ flyget. Ska bli skönt att komma hem och mysa med barnen och katterna igen. Det blev en lyckad och en hÀrlig resa till Polen. Flygturen hem blev riktigt mysig nÀr mörkret faller och solen gÄr ner. Dags att sÀga godnatt sÄ hörs vi mera imorgon igen.

  • 24 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229