Resan Till PolenđŸ‡”đŸ‡±

Godmorgon/DzieƄ dobry..
Lördag:
Vaknar upp med att solen lyser, -5 minus och fÄglarna kvittrar ute. Kl Àr 08.00 och man fick hyggligt bra sömn i natt. SÄ nu Àr det dags att göra oss iordning, packa och försöka ta oss till frukosten innan vi checkar ut och ger oss ivÀg.

Checka ut: NĂ€r vi var klara med allt, sĂ„ passade man pĂ„ att ta en liten titt runt omrĂ„det. Whao vad mysigt Polen Ă€r och det Ă€r sĂ„ vackert. Sen nĂ€r alla var klara och redo sĂ„ Ă„kte vill till Smętowo chmieleƄskie igen och dĂ€r vĂ€ntade en hĂ€rlig överraskning..

Smętowo chmieleƄskie: Idag kunde vi se hur allt sĂ„g ut, ett vĂ€ldigt mysigt och fin stad/omrĂ„de. Det blev att trĂ€ffa Ă€nnu flera av syrrans fĂ€stmans familj/vĂ€nner/grannar för idag blir det ett stort Polsk bröllop för min syrran och hennes fĂ€stman. Whaoo detta kommer bli en lĂ„ng dag, eftermiddag, kvĂ€ll, natt och morgon. Hahaha! SĂ„ nu vart det dags att göra sig iordning och göra oss klara in för bröllopet. Av syrran fick jag trĂ€ffa en polsk makeup stylist och en polsk hair stylist och det va rĂ€tt skönt att fĂ„ lite avslappning. SĂ„ man kunde samla lite extra energier inför denna lĂ„nga dagen.

Hahaha.. Det blev inte dom bÀsta bilderna pÄ mig!

Limousinen: SÄ rullade limousinen in pÄ tomten, nu var alla klara och det blev lite fotografering innan vi gav ivÀg mot katolska kyrkan. Det blev en lÄng biltur och vi Äkte igenom flera stÀder/omrÄden. Men det blev en lÄng och trevlig bilresa och vi hade det vÀldigt trevligt tills vi kom fram. VÀrdet bjöd pÄ kyla, vind, mulet och lite regn.

Katolska kyrkan: Sen blev det en lÄng och kall stund inne i kyrkan. Allt va pÄ polska sÄ det va inte alls lÀtt att förstÄ allt eller vad som skulle hÀnda. Sen hade dom ingen vÀrme i kyrkan och trÀbÀnkarna va iskalla, trodde faktiskt att man skulle Äka pÄ urinvÀgsinfektion. Hahaha! NÀr detta var klart sÄ satte vi oss i bilarna och Äka ivÀg till festlokalen och hotellet som vi skulle bo pÄ inatt.

ƻabi dwór restauracja i Jalowcowa: SÄ kom vi fram till detta mysiga och vackra stÀlle. Nu vÀntar det en lÄng, trevlig, rolig, spÀnnande, hÀrlig bröllopsfest med alla. Vi kommer Àven fÄ trÀffa alla polska vÀnner, familjer, slÀktingar m.m. Sen kommer vi fÄ lÀra oss den polska traditionen. Ni fÄr ha en underbar kvÀll/natt sÄ hörs vi i morgon igen. För nu vÀntar en helt fantastisk bröllopsfest med alla och det tÀnker jag inte missa.

♡HejdĂ„/PoĆŒegnanie♡

  • 14 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229