Resan Till PolenđŸ‡”đŸ‡±

Godmorgon..
Fredag: Solen skiner och fĂ„glarna kvittrar, vilken underbar morgon. Denna helgen reser vi till Polen och det blir min första flygning i livet. Även vĂ„ran första barnlediga helg pĂ„ lĂ€nge, kĂ€nns bĂ„de bra och dĂ„ligt. Bara flygningen gör mig sĂ„ nervös och man hoppas pĂ„ att fĂ„ en fönsterplats sĂ„ kanske man kan slappna av lite under resan. Vi Ă„ker tidigt till Landvetter Flygplats och man Ă€r vĂ€ldigt trött. Sova har man inte gjort mycket under natten. Vi möter upp familjen/nĂ„gra vĂ€nner som ocksĂ„ ska hĂ€nga med till Polen. Efter en lĂ„ng stund pĂ„ Landvetter sĂ„ sitter vi Ă€ntligen pĂ„ planet. Min hjĂ€rtan slog fortare och man blev sĂ„ nervös att panik kĂ€nslan började komma. Jag ville gĂ„ av planet nu!! Men det va försent för vi hade börjat att rulla, sambon försökte hĂ„lla mig lugn och börja smĂ„ retas lite. Hahaha Ă€kta kĂ€rlek nĂ€r det blir sĂ„, jag fick alla fall min fönsterplats. Under flygningen sĂ„ satt man och tittade ut igenom fönstret hela vĂ€gen till GdaƄsk och det tar ungefĂ€r 1 tim och 15 min. Hahaha sĂ„ roligt hade jag under resan.

Nu har vi landat i Gdansk lech walesa airport, dÀr möts vi upp av min storasyster och henne fÀstman. Snart ska vi sÀtta oss i bilarna och Äka i 30min till hotellet som vi ska bo pÄ under natten. Under bilfÀrden kunde vi njuta av det lilla vi kunde se av Polen innan mörkret faller. DÄ blir det verkligen becksvart ute, efter som dom har inga belysning lÀngst vÀgarna. Lite kusligt va det allt nÀr vi Äkte till hotellet.

Hotel pod orƂem kartuzy: Det blev incheckning och göra oss lite i ordning innan vi skulle Ă„ka vidare och trĂ€ffa min systers fĂ€stmans familj/vĂ€nner i Smętowo chmieleƄskie. Det Ă€r inte lĂ€tt att förstĂ„ polska, men det gick bra Ă€ndĂ„ och vi hade det vĂ€ldigt trevligt. Efter ett par timmar dĂ€r, sĂ„ Ă„kte vi tillbaka till hotellet och försöka fĂ„ nĂ„gra timmar sömn. Godnatt/Dobranoc★

  • 24 visningar

Gillar

Kommentarer