✨Kökets Box April 2019✨

Ambassadör av kökets box!
.
Idag hämtade jag ut första lådan med #köketsbox och tema den här månaden är Baka & Fika. Månadens box innehöll en härlig blandning med godis, kaffe, cider och bakning.
.
I boxen ligger även tidningen Boxzine som innehåller recept, produktion, intervjuer och en massa inspiration.
.
I månadens nummer kan du läsa om Linn Ubult som vann Hela Sverige Bakar 2018.
.
😁Vill du också bli prenumerant på Kökets box?? ✨Använd kampanjenkoden: ”köketvänner”. När du beställer första boxen får du den för endast 89 kr (ord.129 kr) - (Ingen bindningstid, fri frakt)


Mera info här: https://www.koket.se/box/prova-pa?gclid=EAIaIQobChMIr9zF4KnS4QIVyZAYCh291w8tEAAYASAAEgLyV_D_BwE

#köket #köketsbox

AMBASSADÖR – Kökets Box

Som jag skrev tidigare så är jag ambassadör på köket box. Det är lika spännande varje gång man ska öppna dessa boxar. Idag vart det extra spännande att öppna från kökets box efter som det är första lådan man fick hem idag.

📝Konceptet:
Whao vilken härlig blandning av allt i lådan. Varje månad som kommer blir det olika teman i boxen. Men även konceptet kan variera väldigt mycket, det bästa är med detta: Du får med hela produkten i boxen, det är inte upp delat i små portionen i andra påsar och m.m. Det gör att varorna håller mycket längre och allt blir så mycket roligare av det också. Man kan göra så mycket av allt och få så många flera idéer vad man kan göra.

🎁Ge Bort i Present:
Kökets box är en perfekt present att ge bort till nån som älskar att stå i köket. Eller till nån som behöver en extra puff för att komma igång med att laga mat & baka i köket.

🌷April Boxen:
Här kommer jag bjuda på en massa härliga överraskningar man kan göra med allt gott som finns i #köketsbox som kommer varje månad.😁

  • 138 visningar

Gillar

Kommentarer