Hjärtrytmen dessert!

Godkväll..
När man står och bakar så händer det att man får lite extra gott över. Varför slänga det? När man kan komma på nya idéer och göra en ny härlig dessert. Fick över chokladmousse, smält choklad och jordgubbspuré.
Så då snurrade nya idéer upp och jag ville göra en hjärtrytmen dessert. 😁

(Receptet hittar du under katorigen, Nationaldagen: Gratulera med dagen Norge!)

Hjärtrytmen dessert:
Silikonformar (hjärtan)
Smält choklad
Chokladmousse
Jordgubbspuré
Ätbart glitter + fryspåse
Spritspåse

Gör så här:
Smält chokladen igen och häll i silikonformarna. Häll ut chokladen så du får ett skall. Ställ in i frysen i 20 min tills chokladen har stelnat. Ta ut formerna och fyll med chokladmousse och ställ in i frysen i 30 min tills moussen har stelnat. Ta ut formen och täck sen över med smält choklad och ställ tillbaka i frysen i 20 min till.

Häll ätbart glitter i en fryspåse och stäng igen och skaka lätt runt den. Sen fyll spritspåsen med smält chokladen och spritsa ut hjärtrytmer mönster på tallriken. Placera hjärtat i mitten och dra ut ett snyggt mönster med jordgubbspuré. Servera och njut!😁

  • 438 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229