✸Hannas Bakutmaning!✸

Hej alla fina!
Jag tänkte ställa en fråga till er, som jag gärna önskar svar på. Vi är inne i början på Januari 2020 och varför inte starta igång en bakutmaningen här på bloggen/Instagram/Facebook och kör fram till December. En utmaning där ni ska vara med och baka. (Även för nybörjare i köket - ingen åldersgräns/Alla får vara med).

Tanken är att varje måndag eller varje månad ska jag komma på ett TEMA som ni måste baka efter. Även jag kommer att vara med i utmaningen. OBS, Syftet med denna bakutmaningen kommer INTE vara nån tävling. Utan en utmaning från mig till dig/er som ska bli extra ROLIG I KÖKET.

Vi kör igång bakutamningen när jag har lagt ut första TEMAT här på bloggen/Facebook/Instagram.
Det går till så här: Ni/jag bakar någonting inom temat som jag postar ut på bild/text till er på bloggen/Instagram/Facebook. Där ni taggar min hashtag (jag tar fram ett sånt när allt blir aktuellt). I slutet på veckan/månaden så samlar jag ihop alla bidrag här på bloggen. Om ni VILL så delar jag länken till era recept fall om andra vill testa på att baka era faktiskt bakverk.

Vi kan börja med en månad i taget och se hur många som vill vara med på detta.
Så vad säger ni?? Kan detta vara någonting som du/ni vill vara med på? ^.^

Skriv gärna vad ni tycker och tänker i kommentarsfältet här nedan. Så vi kan diskutera detta vidare. För det hade vart så ROLIGT om ni vill vara med!

♥Kram på er♥

  • 347 visningar

Gillar

Kommentarer

Eva
,
låter kul - jag e påm
Fikamedhanna
Fikamedhanna,
Åhh vad glad jag blir. Det konmer bli så roligt 🤗🍽
nouw.com/fikamedhanna