Choklad julbjällra med banan of paj!

God kväll i julstämningen.
Igår gick vi in i fjärde advent och fortfarande ingen snö. Men men julen står och väntar runt hörnet. Det är inte många timmar kvar tills det är JULAFTON och det blir massa mys och god mat! Sen tycker jag att det är väldigt viktigt med en JULDESSERT! Det är ett måste som ska finnas med på julaftonen annars så går det inte.

Själv har man plockat ner en app som man kan sitta och skissa fram mina dessert idéer. Tänk vad mycket papper & färg man sparar, när man slänger och gör om hela tiden. Är rätt petig av mig, det måste bli perfekt annars så går det inte. Så ja, det kan ta minuter, timmar, dagar, månader innan man får ihop något som är riktigt bra!

Efter några timmar skissande och funderingar så har jag lyckas klurar ut min lilla juldessert som vi ska ha efter maten. Något som inte blir för mättande eller för söt. Utan det ska vara en perfekt mums bit. En härlig choklad bjällra med Lindts mörka choklad, guldpulver, banan, salt kolasås, vaniljgrädde, kex smulor. En perfekt dessert som passar under julens mysiga stunder!

Här kommer julens dessert på video, så ni får se innehållet också. Så ses vi om en stund igen!

Hej igen..
Känner du att det börjar vattnas i mungipan på dig? Vist ser det riktigt gott ut! En perfekt juldessert som man vill ha efter maten!

P,st..
Receptet kommer direkt efter video i ett annat inlägg. Så kan du också göra några till dig och gästerna. Lycka till och ha en god jul!

  • 390 visningar

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Så fint och gott det såg ut 😋
nouw.com/evaeliasson
Fikamedhanna
Fikamedhanna,
Tack så mkt, det satt helt perfekt.🥳👌🏻
nouw.com/fikamedhanna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229