Big Mac Dressing!

☀️Hej i sommarvärmen.
Nu är det många som har sommarlov och njuter. Idag ska vi grilla hemmagjord hamburgare och Big Mac är en av mina favorit när det kommer till hamburgare. Så under dagen har jag förberett dressingen som vi ska ha till. I sommarboxen fanns det: Sriracha Mayo Sauce. Som passade perfekt till min big mac dressing som jag blandade ner.🤩

I samarbete med #köketsbox . 🎉Beställ kökets box redan idag och få 20% rabatt på din första beställning. (Ord 199kr/box) använd kampanjkoden: ✨köketvänner20✨ När du börjar prenumera på kökets box så är det (ingen bindningstid och du får fri frakt).😁

Big Mac Dressing Recept
Jag har nu testat två olika recept och tycker att båda recepten är mest lik big mac dressingen på mcdonalds. Självklart kommer jag dela mig av båda receptet + denna nya jag gjorde idag med såsen man fick med från kökets box ”sommarfest”.

📝Bic Mac dressing 1:
1 1/2 dl majonnäs
2 msk fransk dressing
1 1/2 msk finhackad inlagd gurka eller (bostongurka)
1 msk finhackad schalottenlök eller gullök
1 tsk vitvinsvinäger
1 tsk socker
1 krm salt

Gör så här:
Häll ner alla ingredienser i en skål och blanda runt noggrant smaka av. Ta fram en glasburk med lock och häll ner dressingen och sätt på en etikett. För vara i kylen tills ni ska äta.📝Big Mac dressing 2:
1 dl majonnäs
2 msk finhackad inland gurka eller (bostongurka)
2 msk senap
1 1/2 tsk vitvinsvinäger
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lök pulver
1 tsk paprikapulver
1 krm salt

Gör så här:
Häll ner alla ingredienser i en skål och blanda runt noggrant smaka av. Ta fram en glasburk med lock och häll ner dressingen och sätt på en etikett. För vara i kylen tills ni ska äta.📝Big Mac dressing 3:
1/2 dl Sriracha Mayo Sauce Caj p
1/2 dl majonnäs
1 msk senap
2 msk fransk dressing
1 1/2 msk finhackad inlagd gurka eller (bostongurka)
1 msk finhackad schalottenlök eller gullök
1 tsk vitvinsvinäger
1 tsk socker
1 krm salt

Gör så här:
Häll ner alla ingredienser i en skål och blanda runt noggrant smaka av. Ta fram en glasburk med lock och häll ner dressingen och sätt på en etikett. För vara i kylen tills ni ska äta.

👌🏻Så nu kan du njuta av din egna big mac hemma. Bättre än så här kan det inte bli, bäst av allt i eftermiddag kommer jag visa er hur man gör egen big mac hamburgare.😁Lycka Till..

  • 1 229 visningar

Gillar

Kommentarer