✸Bakutmaning, Tema - Chokladmousse!

Hej på er!
Kom ni ihåg att jag startade en bakutamning för en vecka sen. Jag utmanade er att baka något med marsipan, efter som det blev bara 2 st som hängde på. Så kommer jag fortsätta med bakutmaningen fram tills den sista söndagen i Januari. När vi är där, kommer jag sammanställa alla bidrag för denna månaden som ni har delat med er på Instagram. På Instagram taggar ni under bilden med #hannasbakutmaning .


Vi får hoppas på att flera vill hänga på nästa bakutmaning som kommer. TAGGA era vänner i kommentarsfältet och DELA inlägget så att många som möjligt kan vara med! Desto fler som vill vara med, ju roligare kommer detta bli. :-)

Bakutmaning Januari - CHOKLADMOUSSE!
Vem älskar inte choklad? Det finns så mycket gott man kan göra med choklad. Framför allt chokladmousse, för där kan man skapa så mycket gott i alla former och smaker. Så detta blir veckans bakutmaning baka något gott med chokladmousse! Här kommer ni få fira händer på vad ni vill skapa för något, även tillsätta valfri smak & dekoration. ”Tänk på att du inte får ta nån gammal bild. Tanken med bakutmaningen är att vi ska ha roligt ihop, baka tillsammans och dela inspiration med varandra”.

*Skulle det finns nån som är allergisk, så får ni ta choklad som ni kan använda.

Bakutmaningen Januari pågår mellan 12-19 Januari.
Bilderna presenteras här på bloggen den 31 Januari.

När ni har bakat klart, så postar ni en bild på bakverket på INSTAGRAM. Under bilden TAGGAR ni sedan och #Hannasbakutmaning så att jag kan se din bild. OBS. Det krävs ett öppet konto eller att vi följer varandra på Instagram för att jag ska kunna se bilderna.

Var gärna med i min Bakutmaning. För då kan vi inspirera varandra, byta kunskap och prata om massa gott om bakning. Detta kommer bli så roligt!

🌟Lycka Till Nu🌟

  • 383 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229