Bakning & Styling & Visning.

Hej Hej!
Mitten på förra veckan så var det styling & fotografering på lägenheten. Det kändes konstigt att inte få bo hemma under 5 dagar, men men det gick bra och man fick jobba bort tankarna på jobbet. När vi väl kom hem så kändes det som man gick in i fel lägenheten! Är detta verkligen våran bostad? Ja som va helt stylad på en still som man aldrig har sätt innan. Men den stylingen dom gjorde passa bra i lägenheten och miljön som fanns runt om kring. Sen finns det VI som är lite extra känsliga mot blommor. Typ som jag, när man kom in i lägenheten så blev man dålig. Då visade sig att man inte tålde två olika växter/blommor så det var bara att ta ut dom på balkongen. Så man kunde bo i lägenheten tills det är dags för visning. Själv hade man längtat efter köket, baka baka!

Borta bra men hemma bäst!
Vist kan det vara skönt att komma bort lite, men inte när man har bakfingrar som kliar hela tiden. I mitt kök har man all bakutrustning som man behöver. Då blir det inte så svårt att baka, men när man väl kommer hem till nån annan. Då tar allt stopp och man behöver handla allt man behöver. Nä det blir för dyrt, så istället fick man handla det man verkligen behövde och baka något enkelt. Självklart bakade man en key lime paj & jitterbuggare!

Hemma i köket..
Sååå underbart att stå i köket, tills man hade glömt bort vart all min bakutrustning fanns. Haha, ja så vad skulle vi ha för baktema denna veckan? Hm, efter som frysen är full, kylen håller sig inget direkt länge. Skafferiet är fullt med massa annat än det som ska vara där i. Sen kommer det säker bli visningar mitt i veckan och inte bara i helgen. Då får man baka något som inte går åt så mycket eller att man behöver använda ugnen. PLING, det får bli julgodis för det går ju alltid åt under julen. Perfekt när det har vart första advent också, för nu börjar vi räkna ner dagarna till julafton!

När man har lagt ut en stor summa pengar på styling, så ska man självklart få använda lite styling när man fotograferar bakverken. För att se vad man behöver köpa sen när all stylingen är borta. För det är ju alltid trevligt att få använda en ny stil med styling runt mina bakverk på bilderna.

Första visningen imorgon..
Idag ringde mäklaren och berättade att det va en som ville komma på visning imorgon. Ja, varför? Det är väl lika bra att köra på och hoppas på att personen/personerna som kommer i morgon verkligen är intresserad av lägenheten. Lägger ett pris som vi kanske kan säga JA till! För nu vill vi bara sälja lägenheten, för vi vill kunna leva ett lugnt tempo fram till julen & nyår innan allt annat kör ingång. För vi har ändå massa bollar i luften som inte är klart heller! Men men detta året ska väl också sluta med ett kaos..

Ha en underbar dag..

  • 100 visningar

Gillar

Kommentarer