Ambassadör Av Kökets Box!

#hejhej

🎉Ambassadör för Kökets box!
Snart kommer man presenterat en gäng med härliga varor. När min april-boxen kommer till mig i veckan.😁Du kommer bli inspirerad och få upp ögonen för nya härliga produkter i köket. Vad man kan använda dem till och få nya härliga recept att kunna inspirera med.🥂

📝Vist låter det spännande!
Snart kommer jag kunna erbjuda er en rabattkod, för även ni som inte har testat och få upp ögonen för dessa spännande produkter som finns i boxarna som kommer varannan månad.

🌷Men då får ni följa mig på en av sidorna och det går även bra att följa med på alla tre!😁
Bloggen: www.fikamedhanna.nu
Instagram: @Fikamedhanna
Facebook: Fikamedhanna

💕Vi ses där, kram på er💕

Om #köketsbox #köket :

En box fylld med överraskningar inom mat och bak till det dubbla värdet. Mat- och bakprodukter värda mycket mer. Fri frakt och ingen bindningstid. Frakten är fri. Hämta nära dig. Testa din första box. Lätt att komma igång.


Kökets box är en prenumerationstjänst som lanserats av TV4 och Köket. Boxen innehåller produkter som inspirerar och sätter guldkant på din vardag. Boxen innehåller inte enbart produkter utan också inspirerande recept och tips från Kökets redaktion.

Varje månad får du hem nya och spännande produkter, tips och receptinspiration inom mat och bak. Kökets box skickas ut varje månad och har olika teman anpassade efter årstiden.

Kökets box lanserades hösten 2016.

Innehåll: Bra produkter, recept och tips som sätter guldkant på vardagen till ett värde av minst 190 kr.
Frekvens: Varje månad. Ingen bindningstid.
Enstaka boxar: Ja, 3 eller 6 månader.
Leverans: DHL i slutet av månaden. Fri frakt.
Betalalternativ: Kort.
Pris: 129 kr.

  • 120 visningar

Gillar

Kommentarer